Voorwaarden


  • Elke gebruiker mag slechts 1 keer stemmen en een rating uitbrengen per maand! Alle gegevens van alle stemmen worden opgeslagen en regelmatig gecontroleerd. Indien er toch dubbele stemmen zouden zijn verwerkt, wordt het totaalresultaat in elk geval aangepast. Meerdere keren stemmen heeft dus geen zin. Deze regel moet strikt worden nageleefd. Meerdere keren op de link naar eenzelfde pagina klikken mag uiteraard wel.

  • Iedere site die iets met blues te maken heeft is welkom op de 100 beste Nederlandstalige blues sites. Uiteraard mag je enkel je eigen site toevoegen. De ranking van uw site wordt bepaald aan de hand van de inkomende hits. Dit betekent dat je op je website een link moet plaatsen met de gegevens die je worden doorgemaild (je kunt deze gegevens ook opvragen op de help pagina). De keuze tussen een tekstlink of een link waarbij onze afbeelding wordt gebruikt is vrij. Het moet wel duidelijk zijn voor de gebruiker dat hij door op de link te klikken voor je site stemt. Een link die lijkt op een gewone link naar de 100 beste Nederlandstalige blues sites mag dus niet.

  • Het beheer van de site houdt zich het recht voor de lijst te resetten (alle stemmen terug op nul), zodat ook de nieuwkomers een eerlijke kans krijgen.

  • Wees eerlijk ! Elke inkomende link wordt geregistreerd. Indien een stem wordt geregistreerd die niet van op jouw site terechtkomt, zal deze worden verwijderd. Het is dus niet de bedoeling surfers aan te zetten tot het stemmen voor je site door de stem-link bijvoorbeeld in een forum te plaatsen, of deze door te mailen aan vrienden of kennissen. Nog veel erger is een link plaatsen die wordt aangekondigd als een link naar onze lijst, maar in werkelijkheid een stem voor jouw site registreert. Let op: bij herhaling zal misbruik leiden tot het verwijderen van uw site! Wij hechten immers veel belang aan een eerlijke samenstelling van de lijst.

  • De afbeelding (banner) mag niet groter zijn dan 600 (breedte) x 100 (hoogte).

  • Heb je vragen of problemen? Ga dan naar het Support forum.


    Have fun!