Solid Jive Newsletter 22-10-2004


Hello Jivers,

De 100 beste Nederlandstalige Blues sites is een toplijst die we speciaal voor de Nederlandstalige bluesliefhebbers aan onze site hebben toegevoegd. Heb je een site die iets met blues te maken heeft, dan moet je die zeker aanmelden. Op deze toplijst kan je een review schrijven over een bepaalde site (doen!), een site een rating geven, of ze aanbevelen aan vrienden of kennissen. Stemmen voor een site doe je door op de site zelf op de link te klikken die daarvoor werd aangemaakt. Voor het Blues 'n Roots Forum vind je die link rechts bovenaan, en voor Solid Jive moet je om te stemmen de poll corner openen.

Onze sessie in het programma Bluezy op Radio Ridderkerk (met Nico Bravenboer) was zeer aangenaam. De opname van het programma werd ons beloofd. Van zodra we die ontvangen hebben, zullen we enkele fragmenten op onze site plaatsen.

Wat optredens betreft, werd Solid Jive geboekt voor een festival in Lo-Reninge dat doorgaat op 12 december 2004 en voor een optreden in Lembeke op 18 december 2004.

Morgen (23 oktober 2004) is er uiteraard het niet te missen 'October blues' festival. Meer info vind je hier en uiteraard ook op ons Blues 'n Roots Forum.
Het Blues 'n Roots Forum is trouwens goed draaiende. Momenteel hebben zich reeds 84 bluesliefhebbers geregistreerd. Kom dus zeker geregeld eens langs.

Tot binnenkort & keep Jivin',

[Solid Jive - Blues you can use.]

Solid Jive / Jmeese Productions 2004 - All Rights ReservedPlease mail us if you want an english version of this newsletter.