Solid Jive Newsletter 04-11-2004


Hello Jivers,

Ons optreden op het October blues festival was fun! Je kunt een review lezen op de Bluescruisers site en op de site van Bobtjeblues. Er zijn ook enkele foto's te zien op onze Gallery, die trouwens werd aangepast. You gotta check it out! En maak van de gelegenheid gebruik om op onze site te stemmen voor de door ons gemaakte toplijst ('De 100 beste Nederlandstalige blues sites'). Je vindt de link daarvoor op onze site.

Aan onze site werd ook een nieuwe sectie toegevoegd, getiteld Extra stuff. In deze afdeling is een download-afdeling voorzien, en kun je ook een aantal fragmenten beluisteren van ons interview in het programma Bluezy op Radio Ridderkerk (met Nico Bravenboer).

Laat ons weten wat je van deze aanpassingen aan de site vindt, en plaats gerust een berichtje in ons gastenboek of op het Blues 'n Roots Forum!

Ondertussen werd ook een optreden vastgelegd in Bistro du phare in Brugge voor 6 februari 2005. Zet het alvast in je agenda!

Tot binnenkort & keep Jivin',[Solid Jive - Blues you can use.]

Solid Jive / Jmeese Productions 2004 - All Rights ReservedPlease mail us if you want an english version of this newsletter.